Ponovo puni kontejneri – problem je mehanizacija

U Kragujevcu je, posebno poslednjih dana, evidentan problem sa odvoženjem smeća. U mnogim naseljima kontejneri su već danima puni. U JKP “Čistoća” kažu da imaju probleme sa mehanizacijom, ali obećavaju da će smeće biti odneto veoma brzo.

U “Čistoći” kažu da su svesni problema. Rade, kažu, na tome da se kamioni osposobe da u što kraćem roku kontejneri budu ispražnjeni. Najviše problema ima u delovima grada gde se ulice ne čiste od snega, ali nije mnogo bolja situacija ni na drugim lokacijama.


“Veliki broj kamiona nam je u kvaru. Svestan sam nezadovoljstva građana, ali činimo sve kako bi posao bio urađen i kontejneri ispražnjeni. Uprkos staroj mehanizaciji uspeli smo da Zimska služba radi kvalitetno, što je prethodnih dana bio prioritet”, kaže za Ritam grada direktor JKP “Čistoća” Zoran Jovanović.

On je istakao da će polovinom godine kada stignu novi kamioi smećari “Čistoća” daleko bolje i kvalitetnije obavljati svoj posao. Kaže da je ubeđen da će i građani koji su sada s pravom ljuti, biti zadovoljni načinom rada “Čistoće”.

 

    

      

Eko kalendar

Eko škola

Vesti iz sveta

Anketa

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com