Slepi miševi

 Prilikom poslednje posete članova CEOOR Hanoveru veoma impresivan je bio sastanak sa aktivistima za ekologiju koji posebno brinu o slepim miševima u Hanoveru. U starom bunkeru imaju neku vrstu bolnice za slepe miševe. Svi koji pronađu povređenog šišmiša mogu da zovu dobrovoljce i ovi slepi miševi biće dobro tretirani u starom bunkeru koji je ostao od 2. Svetskog rata.

Pored toga, oni su posvećeni konkretnim merama zaštite i savetuju ljude o opcijama zaštite za slepe miševe. U tom kontekstu takođe učestvuju u raznim događajima u i oko Hannovera, sa informacijama i akcijama za decu, kako bi ljudi bili svesniji situacije i jedinstvenog života slepih miševa.

Za škole se iznajmljuju kutije za školu sa puno informacija za različite starosne grupe koje su dostupne zaposlenima, tako da očuvanje vrsta pronalazi svoje mesto u ekološkom obrazovanju.

Mnogo toga se dešava iza scene, na primer postoje različite aktivnosti, logistika, ekskurzije, radovi na terenu i učešće na bazarima i buvljacima kako bi se sakupilo dovoljno novca za obavljanje projekta.

    

      

Eko kalendar

Eko škola

Vesti iz sveta

Anketa

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com